Testimonials

Dit zeggen gebruikers over zelf boekhouden

“Na het lezen van ‘zelfboekhouding doen’ en het lezen van het lespakket, zijn we overgestapt naar ‘bizzcounter’. We hebben nu echt controle over onze werkzaamheden. De rapportage tool zorgt ervoor dat voortgang beheersbaar blijft en dat we meer tijd over hebben om te doen waar we echt goed in zijn!  de kwaliteit van ons bedrijf is toegenomen “

Paul van Kuijk, Devani Creative

”Wij werken nu een aantal maanden in het programma van ‘bizzcounter’ en wij zijn zeer enthousiast over de werking en uitstraling. Het verwerkt feilloos , factureren, boekhouding, verwerken van bankmutaties en BTW aangiftes. Wij doen dit nu allemaal met één systeem. Niet alleen besparen wij veel geld en tijd met deze oplossing, ook is de kwaliteit van onze boekhouding sterk verbeterd en sturen wij onze klanten nu professionelere offertes en facturen! Het programma bespaart ons een aantal dagen per maand doordat de boekhouding door ons gemakkelijk en snel te verwerken is. Goed programma met een goede back office!”

Alex de Bree, Het Pretpaleis

Business collage             “Tot voor kort deed ik de boekhouding met een niet online programma. Sinds kort ben ik overgestapt op BizzCounter.

Makkelijk en snel je eigen boekhouding. Wie wil dat nou niet.”

Kor van de Bunt, eigen ondernemer.