de drie mogelijkheden:

online boekhoudprogramma ( zie onderaan)

gratis lespakket

online boekhoudprogramma met begeleiding.

Online boekhoud programma

maak kennis met mijn partner Bizzcloud en uw online boekhoudprogramma.

Online boekhouden is geheel van deze tijd. Het is gemakkelijk, u kunt overal inloggen, u heeft altijd uw cijfers paraat.

Geen schoolschriftjes of  boekhouding in Excel !

maak kennis met :

het online boekhoudprogramma Bizzcloud.  

BC logo_zbhd
Betaalbare boekhouding bij Bizzcloud

Online boekhouden voor maar €7,50 (ex btw) per maand  ( onbeperkt aantal bedrijven per administratie inclusief 2 online gebruikers)                   

Bizzcloud en zelfboekhoudingdoen.nl delen de mening dat boekhouding vaak onnodig moeilijk wordt gemaakt. Hierdoor ziet u als ondernemer op tegen het zelf doen van de boekhouding en bent u veel geld kwijt aan uw accountant of boekhouder. Dankzij Bizzcloud is dit verleden tijd.

De laagdrempeligheid, overzichtelijkheid en duidelijke uitleg die u op deze website vindt, zult u ook ervaren wanneer u Bizzcloud gebruikt.

De eerste 30 dagen volledig gratis.

U zult zelf ervaren dat boekhouden helemaal niet zo lastig is als u denkt. Het grote voordeel van een online boekhouding is dat u altijd en overal toegang heeft tot uw administratie. Hierdoor kunnen wij u ook helpen met de vragen die u heeft. Wij kunnen, wanneer u dat op prijs stelt, met u meekijken en uw vragen beantwoorden.

Service en klantgerichtheid zijn erg belangrijk voor Bizzcloud. Om u zo goed mogelijk te helpen met al uw vragen hebben wij het Bizzcloud Serviceteam. Dit team van specialisten staat altijd voor u klaar om alle vragen te beantwoorden die u heeft. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van alles wat Bizzcounter te bieden heeft.

Alle voordelen van Bizzcloud op een  rijtje:
  •     Alle administraties in 1 systeem
  •     Onbeperkt aantal bedrijven per gebruiker
  •     Eenvoudig en laagdrempelig
  •     Altijd en overal toegang tot uw administratie
  •     Vanaf slechts €7,50 (ex btw) per maand
  •     Advies van Bizzcloud en Zelfboekhoudingdoen Serviceteam
  •     Eerste 30 dagen gratis

Wij staan 100% achter zelfboekhoudingdoen.nl en verwelkomen u dan ook graag als gebruiker van Bizzcloud. De eerste stap is vaak het moeilijkst. Dankzij dit initiatief wordt deze stap een stuk eenvoudiger. U zult ervaren dat met goede begeleiding, goede uitleg en een duidelijk online pakket boekhouden een stuk makkelijker is dan u wellicht denkt.

 ga naar ‘bestellen’;

ga naar ‘inschrijfformulier’:

Tot snel bij Bizzcloud!

BC logo_zbhd