de drie mogelijkheden:

online boekhoudprogramma met begeleiding. ( zie onderaan)

online boekhoudprogramma

gratis lespakket

Online boekhoud programma met begeleiding

Dit programma geeft u de geruststelling dat u, vanaf de eerste dag, begeleid wordt bij het doen van uw dagelijkse boekhouding. Het team van ‘zelfboekhouding doen’ kijkt  niet alleen online met u mee, maar geeft hulp en advies, zoals bij de kwartaal aangiften van uw omzetbelasting. Daarnaast kunnen wij ook uw jaarrekening opstellen en uw belastingzaken aan het einde van het jaar regelen.

eerste 30 dagen gratis!

Begeleiding bij zelf boekhouden

zelf boekhouden met begeleiding

Kiest u voor  het programma: ‘online boekhoudpakket met begeleiding’, dan begeleiden wij u vanaf dag 1:

  • Met inschrijving.
  • Met het kennismaken van het ‘online boekhoudpakket van Bizzcloud’.
  • Interessant; per gebruiker onbeperkt aantal bedrijven.
  • Met het kennismaken van het ‘dashboard’ van het online boekhoudprogramma.
  • Al uw vragen worden beantwoord door het team van ‘zelfboekhouding doen’.
  • Er wordt online ‘meegekeken’ bij advies en hulpvragen.
  • Ieder kwartaal verzorgen wij uw omzetbelastingzaken en -aangiften.
  • Daarnaast helpen of verzorgen wij voor u uw maand-, kwartaal- en jaarafsluiting.
  • Ook kunnen wij  uw (concept) jaarrekening verzorgen, en indien gewenst ook andere einde jaar belasting en fiscale zaken.

Kortom, wilt u het heft zelf in handen hebben, en ongedwongen uw boekhouding doen ? Het team van Zelfboekhoudingdoen lost al uw vragen op, helpt u bij alle kwesties waar u bedrijfsmatig mee te maken heeft, en uw ( concept) jaarrekening wordt kant en klaar voor u gemaakt.

ga naar ‘uiterst betaalbaar’:

ga naar ‘bestellen’:

ga naar ‘inschrijfformulier’:

Heeft u ooit 6 meter willen duiken zonder een duikbrevet, maar met complete uitrusting? Mijn instructeur hield mij aan de riemen, terwijl ik dook zoals een volleerd duiker. Het leuke was dat ik zeker wist dat ik een brevet ging halen.

U heeft het gratis lespakket ‘zelfleren’ gelezen, en u bent er verzekerd van dat boekhouden niet stoffig is, maar u wilt nog even wachten met de grote overstap naar het zelf boekhouding doen via een online boekhoudpakket.

Er bestaat een mogelijkheid om, zolang u wilt, zelf even te duiken, onder het waakzame oog van uw online instructeur, het team van ‘zelfboekhouding doen’.

Wij geven een  ideale tussenoplossing in voorbereiding op het straks helemaal ‘zelf doen’, en de gelegenheid om de opgedane kennis van ‘zelfleren’ in praktijk te brengen.

Wat gaan we doen ?

U voert al uw inkoop en verkoop en bankdocumenten in en, onder toezicht van uw instructeur, creëert u zelf een resultaten rekening. Uw begeleider zal nu uw kwartaal aangiften doen naar de belasting dienst.

Dit is een ideale manier op weg naar uw  ‘brevet’, het helemaal zelf doen van uw online boekhouding, en natuurlijk houdt uw begeleider een oogje in het zeil.

begeleiding zelf boekhouding

boekhouding zelf doen met begeleiding