Over ons

 Team zelfboekhoudingdoen

Mijn naam is Hans Graichen, en ik ben lid van het team van ‘zelfboekhouding doen’. Ik zit al meer dan 25 jaar in het boekhouders vak. Mijn overtuiging is dat een zzp-er of eigenaar van een klein bedrijf zijn/haar eigen boekhouding zelf kan doen. Samen met het team van ‘Bizzcounter’ zal ik u laten zien dat boekhouding geen stoffig vak is, maar dat cijfers levendig spreken.

Ik heb ooit de administratie opgezet voor een kennis.  Wat mij is bijgebleven is haar keuze om absoluut het heft in eigen handen te willen houden, zelf de boekhouding te willen doen en, waar nodig, te kunnen bijsturen. Mijn zelf opgelegde taak was om haar de weg te wijzen.

50 plus okt 2014

 

 

 

Team Bizzcloud

Bizzcounter is opgericht en ontwikkeld door Alexander van Uden . Samen met Hans Graichen willen wij de ondernemer controle en inzicht geven over de boekhouding van zijn/haar bedrijf.

Het team van Bizzcloud bevat veel kennis over boekhouding, programmeren en ontwikkelen van software. Deze unieke mix van kennis zorgt ervoor dat wij onze boekhoudkennis kunnen omzetten in een online oplossing voor alle ondernemers. Wij zijn altijd bezig met de kwaliteit van ons product. Hierbij is de input van onze klanten van zeer groot belang. Bizzcloud is gemaakt door, voor en samen met ondernemers. En daar zijn wij trots op.